Film, serie en DVD informatie in je eigen taal
DVD Collectie subsite en snelheidsverbetering
 
  Berichten  
 

 
Zoals beloofd zijn de persoonlijke pagina's vervangen door een subwebsite speciaal voor het beheren van een DVD Collectie.

Vanaf nu kan dus iedere gebruiker middels de link:

dvdcollectie.dutchreviews.nl/overview/gebruikersnaam

zijn of haar collectie samenstellen gebruikmakende van de DVD informatie reeds aanwezig op de hoofdsite. Ook kan er een wenslijst worden bijgehouden waarmee je tevens indien je wilt het vooronderzoek naar de gewenste uitgave etc kunt noteren. Verder kun je aan elke DVD koopinformatie koppellen waarmee je uitgebreide statistieken kunt genereren, zoals uitgaven per winkel. Wat je dan ook weer kan filteren per jaar / maand etc.

De collectie is standaard verborgen voor alle andere bezoekers behalve de eigenaar van de collectie. Indien gewenst kan deze heb openbaar maken, eventueel uitgezonderd van de wenslijst en of de koopinformatie (prijs en winkel). De statistiekpagina blijft alleen voor de eigenaar beschikbaar.

Zie ook de DVD Collectie subwebsite hoofdpagina voor meer informatie.


Naast de nieuwe subwebsite is er ook nog een heel klein beetje aan de hoofdsite geknutseld. Het belangrijkste daarbij is de gigantische snelheidsverbetering bij het laden van de gemiddelde pagina. Dit ging namelijk veel te langzaam naar mij zin. Dit kwam vooral door het ophalen van de gegevens in de linkerkolom. Dankzij wat redundante informatie in de database kan dit nou bijna instant

Verder heb ik wat kleine visuele 'foutjes' gecorrigeerd.

Geplaatst op 22-08-2004 17:12 door Roland

Er zijn nog geen reacties op dit bericht, je kunt dus de eerste zijn





Opmerking
De informatie op deze pagina is samengesteld door enthousiastelingen, ofwel 'normale' mensen. Er kan dus informatie missen of verkeerd zijn.

Denk je dat er informatie fout is laat het ons weten.

Heb je aanvullende informatie, maak gerust een (gratis) account en voeg uw informatie toe aan de database, ook geheel nieuwe titels kunt u zelf aanmaken.

  
Copyright 2004 DutchReviews.nl, Deze site wordt gesponsord door 
Versie 1.15 03-SEP-2004
Deze site is geoptimaliseerd en getest voor gebruik met Mozilla 1.5 en / of Internet Explorer 6 en hoger