Film, serie en DVD informatie in je eigen taal
Persoonlijke pagina's
 
  Berichten  
 

 
Dankzij de behoorlijk flexibele source van de site heb ik in 2 avondjes hakken een nieuwe afdeling kunnen bouwen.

Het betreft de persoonlijke pagina's voor gebruikers. Deze afdeling dient als een verpersoonlijkte versie van de website. Je zult er meerdere pagina’s vinden waarop je gegevens naar je eigen smaak kunt inrichten.

Op verreweg de belangrijkste pagina kun je een DVD Collectie bij houden. Dit doe je doormiddel van het selecteren van DVD’s uit de database. Deze worden dan aan je collectie toegevoegd waarna je bij elke DVD persoonlijke gegevens kunt toevoegen als koopdatum, winkel en prijs.

De gehele collectie kun je openbaar maken zodat anderen het kunnen bewonderen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen het geheel privé te houden, puur als administratie bij je collectie.

Ook is de 'favoriete films lijst' verplaatst naar de nieuwe afdeling. Ik heb nog een aantal andere ideeën voor de persoonlijke pagina’s maar momenteel biedt de webspace daar te weinig ruimte voor

Standaard zijn zowel de collectie als favorietenlijst privé, dus vergeet deze niet vrij te geven indien je dit wilt. Anders zullen andere bezoekers niet veel zien

Geplaatst op 30-03-2004 02:01 door Roland
Gewijzigd op 13-08-2004 00:23 door Roland

Er zijn nog geen reacties op dit bericht, je kunt dus de eerste zijn





Opmerking
De informatie op deze pagina is samengesteld door enthousiastelingen, ofwel 'normale' mensen. Er kan dus informatie missen of verkeerd zijn.

Denk je dat er informatie fout is laat het ons weten.

Heb je aanvullende informatie, maak gerust een (gratis) account en voeg uw informatie toe aan de database, ook geheel nieuwe titels kunt u zelf aanmaken.

  
Copyright 2004 DutchReviews.nl, Deze site wordt gesponsord door 
Versie 1.15 03-SEP-2004
Deze site is geoptimaliseerd en getest voor gebruik met Mozilla 1.5 en / of Internet Explorer 6 en hoger