Film, serie en DVD informatie in je eigen taal
Banners
 
  Berichten  
 

 
Het is je waarschijnlijk wel opgevallen, er wordt momenteel een 468x60 banner weergegeven boven de tabbladen van elke pagina.

Dit is een testje waarover ik al een aantal weken zat te dubben. Ik vindt het namelijk wat jammer dat ik momenteel vooral met me zelf aan het praten ben Ik hoop dus doormiddel van een banner exchange programma wat meer geïnteresseerde mensen te lokken een bezoekje te brengen aan DutchReviews.nl

Een Banner Exchange programma draait er om dat je een banner ofwel reclamebord op je site weergeeft van andere leden van het programma. Inruil daarvoor wordt een banner van jouw op hun sites weergegeven.

Ik heb de integratie er even snel ingegooid maar wil van den week de boel nog wat verbeteren. Ik denk er onder andere over om voor ingelogde gebruikers de boel niet weer te geven, misschien een extra motivatie om lid te worden

Een ding is zeker als de boel niet binnen een maandje of twee duidelijk een positieve bijdrage geeft verwijder ik het weer.

Update
Ik heb inmiddels met de nodige moeite de banner beter kunnen integreren, tevens wordt hij nu niet weergegeven voor ingelogde gebruikers.

Geplaatst op 09-03-2004 16:45 door Roland
Gewijzigd op 09-03-2004 21:27 door Roland

Er zijn nog geen reacties op dit bericht, je kunt dus de eerste zijn





Opmerking
De informatie op deze pagina is samengesteld door enthousiastelingen, ofwel 'normale' mensen. Er kan dus informatie missen of verkeerd zijn.

Denk je dat er informatie fout is laat het ons weten.

Heb je aanvullende informatie, maak gerust een (gratis) account en voeg uw informatie toe aan de database, ook geheel nieuwe titels kunt u zelf aanmaken.

  
Copyright 2004 DutchReviews.nl, Deze site wordt gesponsord door 
Versie 1.15 03-SEP-2004
Deze site is geoptimaliseerd en getest voor gebruik met Mozilla 1.5 en / of Internet Explorer 6 en hoger