Film, serie en DVD informatie in je eigen taal
Fouten zijn voortaan toegestaan
 
  Berichten  
 

 
Ja ja we mogen voortaan fouten maken wat betreft het schrijven van omschrijvingen, recensies, weetjes, nieuws, nieuwsreacties en forumberichten. Dit omdat vanaf deze versie van de site (0.98) het mogelijk is je eigen berichten te wijzigen.

Tevens is de database ruim een uur offline geweest omdat ik het werken met tekst grootschalig heb veranderd. Hierdoor waren er conversies nodig van de bestaande teksten in de database. Voortaan wordt de tekst in de database opgeslagen zoals het oorspronkelijk is bedoeld (dus zonder o.a. eventuele html speciale teken codes). Nadeel is dat ik bij het terugplaatsen van de tekst op een html pagina de boel alsnog moet converteren.

Maar het grote voordeel van dit alles is dat je met de gegevens in de DB ook via niet HTML applicaties kunt werken. Ik ben namelijk van plan om ergens in de toekomst een losse applicatie te maken waarmee je bijvoorbeeld je DVD of video verzameling kunt linken aan de titels in de database. Zo kun je in je eigen collectiearchief o.a. de omschrijvingen en recensies van de website gebruiken.

Ik wil zo’n programma in de nabije toekomst gaan schrijven om mijn huidige applicatie voor het archiveren van mijn tv opnames en DVD’s te vervangen. Nu moet ik alles jammer genoeg op twee plaatsen bijhouden.

Door de ingrijpende wijziging in de omgang met tekst is het goed mogelijk dat er foutjes in bestaande onderdelen zijn geslopen, echter tijdens het testen heb ik naar mijn mening de meest zo niet alle fouten verholpen.

Mocht je toch tegen iets oplopen, dan lees ik het natuurlijk graag in deze nieuws thread of op het forum.

Edit
Heb het editen gelijk even kunnen testen door een spelfout weg te kicken

Geplaatst op 17-02-2004 01:23 door Roland
Gewijzigd op 17-02-2004 01:29 door Roland

Er zijn nog geen reacties op dit bericht, je kunt dus de eerste zijn





Opmerking
De informatie op deze pagina is samengesteld door enthousiastelingen, ofwel 'normale' mensen. Er kan dus informatie missen of verkeerd zijn.

Denk je dat er informatie fout is laat het ons weten.

Heb je aanvullende informatie, maak gerust een (gratis) account en voeg uw informatie toe aan de database, ook geheel nieuwe titels kunt u zelf aanmaken.

  
Copyright 2004 DutchReviews.nl, Deze site wordt gesponsord door 
Versie 1.15 03-SEP-2004
Deze site is geoptimaliseerd en getest voor gebruik met Mozilla 1.5 en / of Internet Explorer 6 en hoger